Loading...
 Start Page

Σφολιατοειδή

ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ "D"
ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ "SD"
ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΖΥΜΗ ΚΟΥΡΟΥ
ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΠΙΤΑ
ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΠΙΤΑ (ΚΕΤΣΑΠ - ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ)
ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΑ
ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ
ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ
ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΜΠΕΪΚΟΝ
ΜΠΙΦΤΕΚΟΠΙΤΑ
ΦΛΟΓΕΡΑ
ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΑΕΡΟΣ 2 ΤΕΜΑΧΙΩΝ
ΜΠΡΙΟΣ ΠΕΪΝΙΡΛΙ
ΠΙΤΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗ
ΠΙΤΣΑ ΤΑΨΙ (30x30)

*Οδηγίες ψησίματος σφολιατοειδών: Ξεπαγώνουμε το προϊόν σε θερμοκρασία δωματίου, τα τρυπάμε με ένα πιρουνάκι, τα αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε στους 200οC για περίπου 30 λεπτά.

*Οδηγίες ψησίματος πίτσας: Τοποθετούμε απευθείας το κατεψυγμένο προϊόν στον φούρνο σας χωρίς να το αποψύξουμε και το ψήνουμε στους 200οC για 20 λεπτά περίπου.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Βιοτεχνία:

Διεύθυνση: Δημητσάνης 37, Περιβόλα
Τηλέφωνο και ΦΑΞ:
2610 641.575

Πρατήριο:

Διεύθυνση: Κορίνθου 143
Τηλέφωνο:
2610 271.649

κάντε like στη σελίδα μας στο

Login / Sitemap

© Copyright 2010 - 2017 Χειροποίητο Φύλλο | Προϊόντα Ζύμης ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ - Πάτρα