Loading...
 Start Page

Προφίλ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ 

Η επιχείρησή  ιδρύθηκε το 1953 στην Πάτρα από το Δημήτριο Καββαδία.

Σήμερα το έργο αυτό συνεχίζει ο Γεράσιμος Καββαδίας σαν δεύτερη γενιά και ακολουθόντας η τρίτη γενιά με τον Χαράλαμπο Καββαδία, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της στους τομείς της  ζαχαροπλαστικής – σιροπιαστών γλυκών - και παραδοσιακών εδεσμάτων. Όλα αυτά, σε ένα χώρο 700 m²  στην Περιβόλα Πατρών ο οποίος είναι ικανός να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις τις εποχής.

Βασικό προϊόν της επιχείρησης είναι το παραδοσιακό ελληνικό χειροποίητο φύλλο κρούστας, το οποίο τα τελευταία 40 χρόνια πέρασε αρκετά στάδια εξέλιξης όσον αφορά την παραγωγή του από τους ίδιους τους βιοτέχνες πανελλαδικά.

Παράγουμε το μοναδικό τυποποιημένο χειροποίητο φύλλο κρούστας στην αγορά. Προϊόν το οποίο τείνει να εξαλειφθεί λόγω της παρουσίας της βιομηχανικής απομίμησής του στις αρχές της δεκαετίας του 80’. Μιας κατ’ όνομα απομίμησης, η οποία είναι πλέον γνωστή  στο ευρύ καταναλωτικό κοινό το οποίο προσαρμόστηκε στην χρησιμοποίησή του λόγο της θεαματικής αύξησης των δυνατοτήτων παραγωγής από πλευράς κατασκευαστών με αντίστοιχη όμως μείωση της ποιότητας  του προϊόντος σε σχέση με το παραδοσιακό ελληνικό φύλλο. Από το 1992 η επιχείρησή μας παρά την αυξανώμενη παραγωγή ημερησίως, έχει διατηρήσει και τελειοποιήσει την ποιότητα του προϊόντος, χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας στα άλευρα της χώρας μας, της πολύχρονης πείρας μας∙ καθώς και λόγω της ελαχιστοποίησης του χρόνου των δευτερευουσών εργασιών που δρούσαν μέχρι τώρα αρνητικά στην αύξηση της παραγωγής.

( Οι εγκαταστάσεις μας είναι πρότυπες πανελλαδικά ). 

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Βάση της εταιρίας μας ήταν και είναι πάντα η ποιότητα και η ευχαρίστηση του πελάτη. Μέσα σε αυτή την 15ετία με σκληρή δουλειά και μεράκι αυξήσαμε την γκάμα των προϊόντων μας θέλοντας να στεκόμαστε δίπλα σας και να ικανοποιούμε τις επιθυμίες σας.

Γι’αυτό εξοπλίζουμε συνεχώς τον εργατηριακό μας χώρο, τηρώντας  πάντοτε τους κανόνες υγιεινής (λειτουργούμε σύμφωνα με τις προδιαγραφές του H.A.C.C.P.).

Παρ’όλα αυτά διατηρούμε την αρχική μας ιδέα, την δημιουργία, δηλαδη, ενός προϊόντος με αγνά υλικά, τέχνη και σπιτικό άρωμα.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Η επιχείρησή μας σεβόμενη τον οικογενειακό της χαρακτήρα τον διατηρεί αναλλοίωτο έως και σήμερα.

Στο πλευρό μας δεν παύουμε όμως να έχουμε και αξιόπιστους και καταρτισμένους φίλους-συνεργάτες οι οποίοι με την πολύτιμη βοήθειά τους στηρίζουν και ενισχύουν την προσπάθειά μας.

ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

Ξεκινώντας την δεκαετία του ’50, η διανομή των προϊόντων μας περιοριζόταν στην περιοχή της Πάτρας. Ωστόσο σήμερα καταφέραμε να εξαπλωθεί και να καλύπτει ολόκληρη την Νότιο-Δυτική Ελλάδα συγκεκριμένα τους νομούς:

  • Αχαΐας
  • Αιτωλοακαρνανίας
  • Αρκαδίας
  • Ηλείας
  • Κορινθίας
  • Άρτας
  • Φωκίδας
  • Καθώς και στα επτάνησα.

 

Διαδικασία παραγωγής χειροποίητου φύλλου:

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Βιοτεχνία:

Διεύθυνση: Δημητσάνης 37, Περιβόλα
Τηλέφωνο και ΦΑΞ:
2610 641.575

Πρατήριο:

Διεύθυνση: Κορίνθου 143
Τηλέφωνο:
2610 271.649

κάντε like στη σελίδα μας στο

Login / Sitemap

© Copyright 2010 - 2018 Χειροποίητο Φύλλο | Προϊόντα Ζύμης ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ - Πάτρα