Loading...
 Start Page

Συνταγές

Παρασκευή 10 Ιούλ 2015
Πορτοκαλόπιτα με φύλλο κρούστας
Υλικά (για 1 ταψί 22 χ 32 εκ.)   ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ   1 πακέτο Φύλλο κρούστας για γλυκά 450gr 4 µεγάλα αβγά 1 φλ. ζάχαρη ξύσµα από 3 µεγάλα πορτοκάλια, ακέρωτα 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 2% λιπαρά 2 βανίλιες 1 φακελάκι µπέικιν πάουντερ (20 γρ.) 1 φλ. απαλό έ.π. ελαιόλαδο...
Παρασκευή 10 Ιούλ 2015
ΠΙΤΑ ΓΛΥΚΙΑ με ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
Υλικά 1 πακέτο φύλλο κρούστας 2 1/2 ποτήρια ζάχαρη 1 λίτρο γάλα 2/3 του πακέτου βιτάμ 5 αυγά 2 βανίλλιες Ξύσμα λεμονιού   Εκτέλεση Λαδώνουμε ένα- ένα τα φύλλα κρούστας και τα σουρώνουμε σα βεντάλια. Τα τοποθετούμε με τη σειρά σε ταψί, όχι σφιχτά αλλά χαλαρά, έτσι ώστε να δημιουργηθούν πτυχές. Ψήνουμε...
Τετάρτη 21 Δεκ 2011
Ζύμη μπριζέ (για βάση τάρτας αλμυρή)
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:   Α’ ΜΙΓΜΑ 300γρ βούτυρο φρέσκο ευρωπαϊκό 250γρ αλεύρι σκληρό (κοσκινισμένο) 250γρ αλεύρι μαλακό (κοσκινισμένο) 12γρ αλάτι ψιλό 10γρ ζάχαρη κρυσταλλική   Β’ ΜΙΓΜΑ 100γρ αυγά (2 αυγά) 80γρ νερό   ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1.     Τοποθετούμε το Α’ ΜΙΓΜΑ (βούτυρο, αλεύρι, αλάτι, ζάχαρη) στον κάδο του μίξερ με το φτερό στην 1η ταχύτητα μέχρι το ΜΙΓΜΑ Α’ να σβολιάσει και να μην έχει ομογενοποιηθεί πλήρως. 2.     Ακολούθως...
Τετάρτη 21 Δεκ 2011
Συνταγή για ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Α’ΜΙΓΜΑ 250γρ χυμό πορτοκάλι 500γρ λάδι ραφινέ 100γρ μέλι θυμαρίσιο 175γρ νερό 200γρ ζάχαρη κρυσταλλική Β’ΜΙΓΜΑ 8γρ αμμωνία σκόνη 8γρ κανέλα σκόνη 4γρ γαρίφαλο σκόνη 4γρ μοσχοκάρυδο σκόνη 2 δόσεις βανίλια σκόνη 2 πορτοκάλια ξύσμα Γ’ΜΙΓΜΑ (Κοσκινισμένα 2 φορές) 1050γρ αλεύρι μαλακό 12γρ μπέικιν πάουντερ 250γρ σιμιγδάλι ψιλό ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: 1. Τοποθετούμε τα υλικά του μίγματος Α (χυμό...

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Βιοτεχνία:

Διεύθυνση: Δημητσάνης 37, Περιβόλα
Τηλέφωνο και ΦΑΞ:
2610 641.575

Πρατήριο:

Διεύθυνση: Κορίνθου 143
Τηλέφωνο:
2610 271.649

κάντε like στη σελίδα μας στο

Login / Sitemap

© Copyright 2010 - 2017 Χειροποίητο Φύλλο | Προϊόντα Ζύμης ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ - Πάτρα