ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
«Καββαδίας Γεράσιμος & ΣΙΑ Ο.Ε.»
3 γενιές ιστορία...
Δημήτριος Καββαδίας | ιδρυτής της επιχείρησης το 1953
Ο Δημήτριος Καββαδίας με καταγωγή απο το Φισκάρδο Κεφαλλονιάς εγκαθίσταται στην Πάτρα, ιδρύοντας την επιχείρηση στις 19 Μαρτίου 1953. Βασικό προϊόν της επιχείρησης ήταν το κλασσικό χειροποίητο φύλλο κρούστας και αργότερα και το καταϊφ.
Γεράσιμος Καββαδίας | δεύτερη γενιά της επιχείρησης το 1979
Ο Γεράσιμος Καββαδίας από τον Αύγουστο του 1979, συνεχίζοντας την παράδοση του πατέρα του σε μία άκρως ανταγωνιστική περίοδο, αναπτύσσει τις κατηγορίες του φύλλου κρούστας σε μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Το 1992 μεταφέρει την επιχείρηση σε έναν χώρο 700 m2 στην Περιβόλα Πατρών, ο οποίος είναι ικανός να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις τις εποχής. Το 1998 προσθέτει ένα ακόμη προιον, τη σφολιάτα Γαλλικού τύπου.
Χαράλαμπος Καββαδίας | ΤΡΙΤΗ γενιά της επιχείρησης το 2016
Ο Χαράλαμπος Καββαδίας εκπροσωπώντας τη τρίτη γενιά, από τον Απρίλιο του 2016 δημιουργεί αλμυρά εδέσματα και μια μεγάλη γκάμα απο σιροπιαστά γλυκά βασιζόμενος στη πρώτη ποιοτική ύλη που παρήγε ως τότε η επιχείρηση.
ΣΗΜΕΡΑ
Το μυστικό επιτυχίας της επιχείρησης είναι η αγάπη και το μεράκι για την δημιουργία προϊόντων με αγνά υλικά, τέχνη και σπιτικό άρωμα.